Openingsborrel 4 oktober - Doneer je ook?

ZMGroep - Samen helder ondernemen
van totaal € 7.500 (61%)

4 oktober is het zover! Dan vieren wij de officiële opening van ons nieuwe pand op de Tolweg 12 in Baarn en wij vinden het enorm fijn dat u daar bij bent! Voor ons is dit een nieuwe stap in de toekomst, waardoor we als bedrijf volop in beweging blijven. Dit is precies wat wij ook altijd voor onze klanten willen; hen helpen om als onderneming voortdurend in beweging te blijven/te zijn.

Voor onze opening hebben wij ervoor gekozen om een goed doel aan dit evenement te koppelen, welke bij ons past. Wij hebben gekozen voor Vrienden van Meander en willen een bijdrage doneren aan het project: In Beweging - Bewegen op de Intensive Care.

Wij hopen dat u in plaats van een cadeau, een mooie bijdrage wil doneren aan dit doel, zodat we samen een mooi bedrag kunnen realiseren en de Sara Plus snel aangeschaft kan worden.

Het project - Bewegen op de Intensive Care:

Patiënten op de Intensive Care liggen vaak langere tijd in bed. Gedurende deze tijd verliezen zij iedere dag meer uithoudingsvermogen en spierkracht wat hun herstel niet ten goede komt. Fysiotherapeuten helpen deze patiënten door hen zo vroeg mogelijk in het herstelproces te mobiliseren en te trainen. Hierbij zijn de juiste hulpmiddelen essentieel. Daarom zamelt Vrienden van Meander geld in voor de aanschaf van de Sara Plus.

 Met de Sara Plus is transfertraining (van bed naar stoel) en sta- en looptraining voor zwakke patiënten vroegtijdig mogelijk. De actieve tillift biedt patiënten comfortabele steun bij het staan en opstaan uit bed. Door het verwijderen van de voetensteun en het juist positioneren van de actieve kniesteun begeleidt de Sara Plus patiënten bij de eerste stappen naast het bed. Ook voor fysiotherapeuten en verplegend personeel biedt de Sara Plus uitkomst. Door gebruik te maken van de Sara Plus komt de vaak zware tilbelasting te vervallen

Meer informatie over het project kunt u hier vinden.

Bekijk alle
08-10-2019 | 13:03 Als trouwe klant van ZM en vrienden van Siebe en Jenneke dragen wij de vrienden van Meander een warm hart toe. Met alle ontwikkelingen die er nodig zijn op het gebied van technologie en gezondheid is elke financiële en intellectuele bijdrage zeer welkom om van een ego-systeem naar een eco-systeem te groeien met oog voor alle generaties.
08-10-2019 | 08:19
07-10-2019 | 16:33
07-10-2019 | 12:35
07-10-2019 | 11:16 Veel sympathie voor het initiatief en goed dat ZMG Groep dit zo heeft opgepakt!